Optika

Pagani u Opto Centru

Iz Italije u Zagreb. Nova Pagani kolekcija sunčanih naočala u našoj optici.

U svijetu elegancije, Pagani je sinonim za talijanski prestiž i vrhunski dizajn sunčanih naočala. Njihova jedinstvenost leži u spoju izvrsnosti i inovacije, gdje se tradicija susreće s modernim trendovima. Nova kolekcija Pagani sunčanih naočala za žene i muškarce predstavlja harmoniju umjetnosti i arhitekture, očaravajući svojom suvremenošću i sofisticiranošću.

Pagani koristi najfinije materijale
"Pagani naočale izrađene su s posebnom pažnjom od najkvalitetnijih materijala poput acetata i metala, jamčeći ne samo izdržljivost već i nevjerojatnu udobnost", istaknuo je naš optički tim te nadodao da su novi modeli inspirirani suptilnim tonovima vidljivima u remek-djelima talijanskog umjetnika Ettorea Spallettija te preciznošću i senzibilitetom prema materijalima koju je prakticirao Carlo Scarpa, poznati talijanski arhitekt.

Svaki model prilagođen različitim ukusima
Kolekcija sunčanih naočala Pagani pruža široku paletu stilova, savršeno prilagođenih raznolikim ukusima i preferencijama. Kolekcija 'Figura' spaja suvremeni dizajn s temeljima kulture, donoseći estetiku slobode i istraživanja. Njihovi okviri, izrađeni od japanskog celuloznog acetata, odišu organičkim linijama i kiparskom kvalitetom. S druge strane, 'Materia' se usredotočuje na istraživanje materijala, ističući se svojom raznolikošću i izdržljivošću. Bez obzira na odabir, Pagani okviri su laki, fleksibilni i prilagodljivi, idealni za svakodnevnu uporabu.

Izraz osobnosti i stila
Pagani nije samo modni dodatak, već izraz osobnosti i stila. Bez obzira jeste li avanturistički duh ili zagovornik suptilne elegancije, svaki model iz kolekcije nosi priču o individualnosti i samopouzdanju. Ističući kako kvalitetan dizajn odražava autentičnost, Pagani postaje simbol vrhunske elegancije i sofisticiranosti.