Mrena na oku - operacija i tehnologija

Mrena na oku - operacija i tehnologija

Za najbolje rezultate operacije mrene u oku je, uz vještinu i iskustvo, neophodna i najnovija tehnologija. U očnoj poliklinici Opto Centar zahvate izvodimo na INFINITI i Sovereign sustavima za ultrazvučnu (PHACO) operaciju mrene vodećih svjetskih proizvođača Alcon i AMO. Vrhunska tehnologija omogućuje kratko trajanje zahvata, anesteziju samo kapima te brz postoperativni oporavak

Alcon INFINITI sustav omogućuje korištenje OZil torzijske emulzifikacije za srednje i uznapredovale katarakte te AquaLaselikvefakcije početno zamućenih leća. Ova inteligentna tehnologija značajno smanjuje ultrazvučnu energiju potrebnu za uklanjanje zamućene leće što značajno smanjuje postoperativni oporavak i ubrzava povratak vidne oštrine.

Naručite se na predoperativni pregled ili besplatnu konzultaciju za operaciju mrene na broj 01 46 86 544 ili klikom na NARUČITE SE.

Naručite se

Zakažite termin pregleda ili pretrage na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Pitajte doktora

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

AMO Sovereign je sustav za PHACO operaciju mrene s jedinstvenom WhiteStar tehnologijom koja omogućuje iznimno učinkovito korištenje ultrazvučne energije u oku.

Ova tehnologija omogućuje vrhunskim kirurzima sigurno i brzo uklanjanje najzahtjevnijih mrena standardnom ili bimanualnom tehnikom te jednostavnu ugradnju intraokularnih leća.