Jeste li kandidat za crosslinking?

Jeste li kandidat za crosslinking?

Prema preporukama IROC-a, najbolji rezultati postižu se kod pacijenata mlađih od 36 godina, s vidnom oštrinom slabijom od 0,9 i maksimalnom zakrivljenošću rožnice manjom od 59 dioptrija.

Pacijenti moraju imati dovoljnu debljinu rožnice i dokazanu progresiju zakrivljenosti strmijeg meridijana od 1 dioptrije mjerenu Scheimpflug kamerama (v. Oculyzer Pentacam) ili 2 dioptrije mjereno videokeratoskopima i drugim suvremenim keratometrima. Preporučuje se oprez ukoliko postoje podaci o ranijim virusnim upalama i drugim bolestima rožnice. Zbog mogućih promjena rožnice u trudnoći, zahvat se ne preporučuje ženama koje su trudne ili planiraju trudnoću.

Naručite se

Zakažite termin pregleda ili pretrage na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Pitajte doktora

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori