Medicinski biopeeling

JALUPRO BioRePeelCl3

JALUPRO BioRePeelcl3 je inovativan, dvofazni duboki medicinski piling s biostimulativnim i revitalizirajućim djelovanjem. BioRePeelCl3 potiče obnovu stanica i duboku stimulaciju kože i tako suzbija učinake starenja kože. Sadrži sve esencijalne aminokiseline i vitamine koje su potrebne koži, a i spojeve koji opuštaju mišiće i time smanjuju bore. Jedinstven je po tome što nema ljuštenja kože kao kod klasičnih kemijskih pilinga te je nakon tretmana moguće uredno obavljati svakodnevne poslove.

Djelovanje i primjena BioRePeelcl3

BioRePeelcl3 uklanja mrtve stanice kože potičući kožu na regeneraciju pri čemu koža ostaje hidratizirana i bez nečistoća. Uklanja posljedice starenja kože, omekšava bore, te posvjetljuje i ublažava pigmentirane lezije. Kod mlađih smanjuje manifestacije akni, a može poboljšati i izgled ožiljaka nakon mitesera.

Biorepeelcl3 je moguće kombinirati s mezoterapijom, botulinum toksinom, filerima i skin boosterima.

Jednokratni tretman može se izvesti za osvježavanje kože, ali preporučuje se 4 do 6 tretmana svakih 7 do 12 dana za dugoročniji učinak, a održavanje 1 do 2 godišnje.

Kontraindikacije

BioRePeelcl3 se ne smije primjenjivati kod bolesnika koji imaju dijabetes, bolest bubrega, rak, autoimune bolesti, poremećaje krvi, hepatitis ili HIV te kod keloidnih ožiljaka. Ne primjenjuje se niti za vrijeme trudnoće ili dojenja.

 

Kod medicinskih pilinga nema ljuštenja kože lica
Kod medicinskih pilinga nema ljuštenja kože licaKod medicinskih pilinga nema ljuštenja kože lica