Laboratorij za proizvodnju kontaktnih leća

Laboratorij za proizvodnju kontaktnih leća

OPTO CENTAR je jedan od vodećih proizvođača svih vrsta kontaktnih leća u Hrvatskoj. Tvrtkin današnji položaj na tržištu rezultat je 4 desetljeća iskustva u proizvodnji kontaktnih leća, kao i neprekidnog ulaganja u nove tehnologije. Kao prvi u Hrvatskoj, OPTO CENTAR je uveo suvremenu tehnologiju proizvodnje kontaktnih leća na računalno upravljanim CNC-strojevima. 

Proizvodnja se odvija na tri kompjuterizirane proizvodne linije Optoform i Polytech u strogo kontroliranim uvjetima. Izrada se odvija pod nadzorom računala čime je mogućnost pogreške zbog ljudskog faktora svedena na minimum, dok su mogućnosti izbora pravog dizajna velike.

U kolovozu 2016. godine potpisali smo i Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Europske unije za provedbu projekta „Opremanje pogona za proizvodnju kontaktnih leća“ u sklopu kojega smo dodatno osuvremenili naš proizvodni pogon.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Naručite se

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Politika privatnosti i Uvjeti korištenja, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Svaka proizvedena leća prolazi kroz stroge kontrole. Kao priznanje sustavu kontrole kvalitete naših leća OPTO CENTRU su, kao prvom u Hrvatskoj, dodijeljeni prestižni certifikati CE 0476 i EN ISO 13485:2012 za proizvodnju i distribuciju tvrdih, tvrdih plinopropusnih i mekanih kontaktnih leća. 

Kvaliteta naših leća prepoznata je i izvan granica Hrvatske. Opto centar je jedini laboratorij za proizvodnju kontaktnih leća s CE certifikatom koji nam omogućuje izvoz leća proizvedenih u našem laboratoriju u zemlje EU-a sve do Baltika.

OPTO CENTAR je jedan od malobrojnih svjetskih laboratorija s licencom za proizvodnju i distribuciju ROSE K kontaktnih leća za keratokonus i druge posebne promjene roznice. OPTO CENTAR je dugogodišnji aktivni član Europskog udruženja proizvođača kontaktnih leća EFCLIN.