PRIMAsoft

PRIMAsoft

Mjesečne mekane leće s kontrolom optičkih aberacija

Do sada su kontaktne leće ispravljale samo jednostavne sferične i cilindrične refrakcijske greške prisutne na prednjoj površini rožnice.

Patentirana Wavefront tehnologija omogućila je PRIMASOFT lećama ispravljanje tzv. optičkih aberacija čitavog oka, od rožnice do mrežnice. Aberacije najčešće do izražaja dolaze u tami kada su zjenice široke, pa više zraka svjetlosti prolazi kroz rubne dijelove rožnice. Optičke aberacije mogu nastajati i centralno, bliže vidnoj osi, uzrokujući smetnje i tijekom dana.

Novo! Isprobajte PRIMAsoft OXY mekane leće.

Uz iznimna optička svojstva, ove leće propuštaju iznimno mnogo kisika do oka i kod velikih dioptrija. Posebno su pogodne ukoliko navečer osjećate pojačani umor i težinu u očima.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Naručite se

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Politika privatnosti i Uvjeti korištenja, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

PRIMAsoft mjesečne kontaktne leće s kontrolom aberacijskih grešaka omogućuju:

  • bolju vidnu oštrinu
  • izraženiji osjećaj dubine
  • pojačanu osjetljivost kontrasta tijekom cijeloga dana, a posebice navečer i u noći

Jedinstveni dizajn leće s naglaskom na izradi ruba rezultira savršenom udobnošću ovih leća.

Smanjenje aberacijskih grešaka omogućuje uspješno rješavanje manjih astigmatizama rožnice sa sfernim PRIMASOFT lećama.

Važno! Za zdravo nošenje svih vrsta kontakntih leća neophodna je stručna edukacija o pravilnom postavljanju leća kao i odabir načina održavanja leća prema preporuci specijalista za kontaktne leće.