Tehnologija kod cross-linkinga

Tehnologija kod cross-linkinga

Novi PXL Platinum 330 sustav za crosslinking

Nakon desetljeća uspješne primjene Kera-X sustava u izvođenju crosslinking metoda te više tisuća uspješno izvedenih zahvata, ponosni smo što, kao i do sada u našoj praksi, pravovremeno osvježavamo ponudu i kontinuirano podižemo razinu kvalitete medicinskih usluga uporabom najsuvremenijih tehnologija. Najnoviji sustav za liječenje keratokonusa je PXL Platinum 330 sustav za crosslinking koji je razvijen u suradnji s institutom IROC u Švicarskoj, trenutno vodećoj ustanovi u svijetu za liječenje bolesti rožnice poput keratokonusa i pelucidne marginalne degeneracije crosslinking metodom umrežavanja rožnice uz pomoću UV-a i riboflavina (vitamina B2), u kojoj su temeljitu edukaciju prošli i liječnici naše poliklinike.

U skladu s novim tehnološkim saznanjima, u PXL PLatinum 330 sustav ugrađena su brojna poboljšanja poput:

  • mogućnost odabira intenziteta ultraljubičastog zračenja između 3 i 30 mW
  • kontinuirani, prilagođeni pulsni te LASIK/PRK mod za  standardne i druge aplikacije poput liječenja infektivnih ulkusa rožnice i dr.
  • integrirana IC kamera za praćenje pokreta oka i udaljenosti
  • posebne karakteristike zrake koje se ne mijenjaju na različitim udaljenostima lampe od oka

Navedena poboljšanja omogućuju nam sigurnije i točnije izvođenje standardnih i modificiranih crosslinking protokola.

Naručite se

Zakažite termin pregleda ili pretrage na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Pitajte doktora

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori