Dioptrijske naočale

Dioptrijske naočale

Odabir okvira većini je najuzbudljiviji dio kupnje naočala. Ipak, dioptrijske naočale, osim što pridonose izgledu, trebaju ispuniti i važnu ulogu optičkog pomagala.

U optici Opto Centar u Zagrebu pomoći ćemo Vam odabrati okvir i naočalne leće koji, uz estetsku vrijednost, najbolje odgovaraju nalazu oka, jačini dioptrije te poslu i aktivnostima kojima se bavite.

Osobama mlađim od 40 godina najčešće se propisuju jednojakosne naočalne leće. Naša preporuka su premium jednojakosne naočalne leće koje pomažu u lakšem fokusiranju predmeta i smanjuju umor oka za vrijeme dugog gledanja u ekran, a samim time omogućavaju lakše čitanje sitnih znakova na ekranu. Nosiocu dopuštaju prirodniji položaj tijela za vrijeme korištenja digitalnih uređaja. O istima se možete savjetovati s našim očnim specijalistima i optičarima.

Kod osoba sa starosnom dalekovidnošću, odnosno prezbiopijom, mogu se prepisati naočale za čitanje, iako će većini najbolji odabir biti radne ili progresivne naočale s postupnim prijelazom dioptrija. Ukoliko Vam smeta sunce možete se odlučiti za fotoosjetljive ili sunčane naočalne leće s dioptrijom. Pri odabiru posebnu pažnju potrebno je posvetiti odabiru materijala, zaštitnih i optičkih slojeva u čemu će Vam pomoći naši optičari. 

Dio izbora dioptrijskih naočala u našoj renomiranoj optici kao i naočale na akciji / popustima možete vidjeti u online KATALOGU dioptrijskih naočala. Pogledajte naše preporuke za muške  i ženske dioptrijske naočale brandova Ray Ban, Mykita, Alain Mikli, Jaguar, Silhouette, Porsche Design, Etnia Barcelona, Silhouette, Orgreen, Karl Lagerfeld, Missoni i drugih. U našoj ponudi imamo veliki broj dječjih okvira Ray Ban, Hello Kitty, Star Wars i dr.