Dioptrijske naočale

Dioptrijske naočale

Odabir okvira većini je najuzbudljiviji dio kupnje naočala. Ipak, dioptrijske naočale, osim što pridonose izgledu, trebaju ispuniti i važnu ulogu optičkog pomagala.

U optici Opto Centar u Zagrebu pomoći ćemo Vam odabrati okvir i naočalne leće koji, uz estetsku vrijednost, najbolje odgovaraju nalazu oka, jačini dioptrije te poslu i aktivnostima kojima se bavite. Osobama mlađim od 40 godina najčešće će se propisati jednojakosne naočalne leće.

Kod osoba sa starosnom dalekovidnošću, odnosno prezbiopijom, mogu se prepisati naočale za čitanje, iako će većini najbolji odabir biti radne ili progresivne naočale s postupnim prijelazom dioptrija. Ukoliko Vam smeta sunce možete se odlučiti za fotoosjetljive ili sunčane naočalne leće s dioptrijom. Pri odabiru posebnu pažnju potrebno je posvetiti odabiru materijala, zaštitnih i optičkih slojeva u čemu će Vam pomoći naši optičari. 

Dio izbora dioptrijskih naočala u našoj renomiranoj optici kao i naočale na akciji / popustima možete vidjeti u online KATALOGU dioptrijskih naočala. Pogledajte naše preporuke za muške dioptrijske naočale Ray Ban, Alain Mikli, Jaguar, Silhouette, Tag Heuer, Porsche Design te omiljene ženske dioptrijske naočale Etnia Barcelona, Silhouette, Orgreen i druge.