Starosna dalekovidnost - ima li rješenja?

Starosna dalekovidnost - ima li rješenja?

Stariji ste od 40 godina i primijetili ste kako vam ruke postaju "prekratke" kad želite pročitati sitni tekst na deklaracijama ili SMS poruku?

Na sreću, danas postoje brojna rješenja za problem starosne ili "staračke" dalekovidnost ili prezbiopije, a mi smo tu da Vam pomognemo. Kako još uvijek ne postoji lijek, vježba ili univerzalno rješenje koje bi odgovaralo svakom pacijentu, oftalmolozi u Opto Centru pomoći će Vam izabrati najbolje rješenje za Vas.

Naručite se

Zakažite termin pregleda ili pretrage na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Pitajte doktora

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori