Zaštitne naočale s dioptrijom

Zaštitne naočale s dioptrijom

Sigurnost i udobnost prije svega – zaštitne dioptrijske naočale UVEX za profesionalce i hobiste

Izuzetan dizajn, maksimalna udobnost i izvanredna zaštita glavne su karakteristike dioptrijskih zaštitnih naočala renomirane njemačke tvrtke "Uvex safety". Zaštitne naočale savršeno se prilagođavaju obliku glave zahvaljujući fleksibilnim ručkicama i podesivim capicama za nos.

Uvex dioptrijske zaštitne naočale moderna su zaštita očiju koja ujedinjuje sigurnost, funkcionalnost, kvalitetu i dizajn. Naočalne leće su dostupne i u nelomljivom polikarbonatnom materijalu. Uvex koristi isključivo najkvalitetnije jednojakosne i progresivne (multifokalne) naočalne leće kako bi se maksimalno smanjio zamor očiju pri svakodnevnom radu.

Opto Centar je ovlašteni isporučitelj Uvex Safety naočala, a stručno i medicinsko osoblje Opto Centra posebno je educirano za propisivanje ovih naočala.

www.uvex-safety.com

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori