Skleralne leće

Skleralne leće

Vaše polutvrde ili mekane kontaktne leće više nisu udobne ili Vam ne pružaju zadovoljavajući vid? Prije nego odustanete od nošenja, isprobajte skleralne RGP leće.

Skleralne kontaktne leće posljednjih su godina pravi hit među specijalnim dizajnima tvrdih plinopropusnih (polutvrdih) leća u svijetu. Njihov veliki promjer zaslužan je za udobnost, dok su za oštar vid u svim uvjetima osvjetljenja zaslužne velike optičke zone, značajno veće nego kod standardnih mekanih i tvrdih plinopropusnih leća.

Veličina korneoskleralnih, miniskleralnih i semiskleralnih leća slična je veličini mekanih kontaktnih leća - oko 14.5 mm. Veličina pravih skleralnih leća bitno je veća (>16mm) te se one većinom koriste za rješavanje teških slučajeva suhog oka. Opto Centar je trenutno jedini proizvođač kontaktnih leća u ovom dijelu Europe koji proizvodi dizajne vodećih američkih i svjetskih skleralnih leća Europa, Onefit, Onefit MED i Rose K XL.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Naručite se

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Politika privatnosti i Uvjeti korištenja, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori