DOBRO DOŠLI U SVIJET KONTAKTNIH LEĆA

Tradicija od četiri desetljeća neprekidnog razvoja u izradi i propisivanju kontaktnih leća u OPTO CENTRU omogućila nam je da danas možemo ponuditi veliki izbor vrsta i dizajna leća prilagođenih upravo Vama. Za sigurno i dugotrajno nošenje kontaktnih leća preporučujemo Vam preglede za kontaktne leće s edukacijom za njihovo pravilno postavljanje i održavanje u našoj poliklinici.
! Najnovije obavijesti povodom epidemije COVID-19 možete vidjeti na stranici novosti.

INDIVIDUALNE LEĆE

Jedinstveni smo po vodećem TÜV certificiranom laboratoriju koji jedini u regiji izrađuje sve vrste kontaktnih leća prema mjeri svakog nositelja.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Naručite se

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Politika privatnosti i Uvjeti korištenja, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Laboratorij za proizvodnju

U laboratoriju OPTO CENTRA u mogućnosti smo proizvesti najzahtjevnije dizajne tvrdih plinopropusnih i mekanih kontaktnih leća.

PLINOPROPUSNE TVRDE LEĆE

Uz to što pružaju najbolju kvalitetu vida, polutvrde leće su i najzdravija vrsta kontakntih leća

saznaj više

LEĆE ZA STAROSNU DALEKOVIDNOST

Zbog kratkog razdoblja privikavanja i mogućnosti povremenog nošenja, mekane leće su danas…

saznaj više

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na adresi Vlaška 64, Zagreb ili na telefonu 01 46 14 222 te putem e-maila.