Kontaktne leće u boji

Kontaktne leće u boji

Kontaktne leće u boji su mekane leće koje se koriste u estetske svrhe za promjenu boje očiju. Najčešće se prodaju bez dioptrijske jakosti, iako danas postoji velik izbor leća u boji s dioptrijskom jakošću. Mogu se nositi stalno ili povremeno u posebnim prilikama! U OPTO CENTRU možete isprobati široki izbor leća u boji.

Postoji i posebna vrsta kontaktnih leća u boji: tzv. stenopeične mekane leće i tzv. leće s crnom pupilom koje se koriste za bolji kozmetički učinak nakon težih ozljeda ili bolesti oka (makule na rožnici, dijaliza šarenice, fibroza u zjeničnom otvoru i drugo). Raspitajte se za leće u boji prema mjeri, stenopeične i leće s crnom pupilom kod vašeg očnog specijalista.

Važno! Za ugodno i zdravo nošenje kontaktnih leća u boji, neophodno je napraviti pregled za kontaktne leće s edukacijom o njihovom održavanju. Naime, za leće u boji vrijede sva pravila kao i za standardne kontaktne leće. Nikako nemojte posuđivati kontaktne leće od drugih osoba ili ih prati u običnoj vodi!

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Naručite se

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Politika privatnosti i Uvjeti korištenja, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori