Kako zdravo nositi leće?

Kako zdravo nositi leće?

Zdravlje vaših očiju je najvažnije! 

Kako bi Vaše kontaktne leće što dulje zadržale prvobitna svojstva potrebna su kvalitetna sredstva za njihovu njegu. U našoj optici možete dobiti sve renomirane svjetske proizvode za njegu i održavanje kontaktnih leća.

Iako je edukacija o pravilnom stavljanju i održavanju važan dio pregeda za kontaktne leće, provjerite postupate li ispravno u našim uputama za stavljanje kontaktnih leća.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Naručite se

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Politika privatnosti i Uvjeti korištenja, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori