Zero 6 kontaktne leće

Zero 6 kontaktne leće

OPTO CENTAR je jedan od vodećih distributera svih vrsta kontaktnih leća i otopina za njihovo održavanje u Hrvatskoj. Kontaktne leće iz proizvodnje OPTO CENTRA, jedinog proizvođača kontaktnih leća u Hrvatskoj s CE certifikatom, poznate su po svojoj kvaliteti, garanciji i brzoj isporuci. U Bosni i Hercegovini, prisutni smo preko veleprodaje medicinskih proizvoda Opto Stil d.o.o., također jedne od vodećih tvrtki za distribuciju kontaktnih leća izrađenih po narudžbi.

Naši partneri u regiji i susjednim zemljama prepoznali su iznimnu podršku i mogućnost direktne pomoći u odabiru idealne leće za svog kupca kao i za podršku i trening u našem edukacijskom centru. Prepoznati smo i po redovitom organiziranju praktičnih tečajeva za standardne i specijalne vrste kontaktnih leća, u manjim ili većim grupama. Osim u zemlje u susjedstvu, leće izvozimo i u zemlje EU uključivo zemlje Baltika. 

zero 6 leće

Zero 6, Zero 6 Toric i Zero 6 RX godišnje mekane kontaktne leće su renomirani brand kontaktnih leća ranije poznat i kao Hydron Z6. Iznimno su optimizirane, kompjuterski programirane te strojno rezane prema individualnim mjerama za svakog klijenta u širokom spektru dioptrija, cilindara i zakrivljenosti.

Zero 6 su individualno izrađene hidrogelne leće za dnevnu izmjenu koje se mogu nositi do 12 mjeseci ili kraće, po preporuci kontaktologa. Proizvedene su u Ujedinjenom Kraljevstvu od strane tvrtke Cantor+Nissel dok su raniji proizvođači bile tvrtke Hydron i Coopervision.

Zero 6 tabela.png