Pahimetrija

Pahimetrija

Pahimetrija ili mjerenje debljine rožnice važna je za pravilnu interpretaciju rezultata mjerenja očnog tlaka te u dijagnostici i praćenju mnogih bolesti rožnice.

U OPTO CENTRU debljinu rožnice mjerimo preciznim kontaktnim ultrazvučnim pahimetrom te bez dodira uz pomoć OCT uređaja ili Oculyzer/Pentacam kamere. Osim točnog mjerenja očnog tlaka, pahimetrija je važan element predoperativnog pregleda za lasersku korekciju vida.

Kod svih graničnih vrijednosti očnog tlaka i kod sumnje na glaukom neophodno je napraviti mjerenje debljine rožnice - pahimetriju.

Naručite se

Zakažite termin pregleda ili pretrage na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Pitajte doktora

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori