O nama

OPTO CENTAR je po mnogočemu jedinstven očni centar u ovom dijelu Europe. Na jednom mjestu u centru Zagreba možete u ugodnom okruženju obaviti pregled ili napraviti zahvat u očnoj poliklinici te posjetiti renomiranu optiku i najsuvremeniju proizvodnju kontaknih leća. 

Očna poliklinika OPTO CENTAR je u proteklom desetljeću neprekidnim ulaganjima u edukaciju svojih djelatnika u vodećim svjetskim institutima, kao i nabavom sofisticirane oftalmološke opreme postala jednom od vodećih ustanova za liječenje bolesti prednjeg očnog segmenta u Hrvatskoj.

Optika OPTO CENTAR jedna je od najopremljenijih optika u Hrvatskoj. Ono što Opto Centar izdvaja od većine drugih optika je iznimno ljubazno stručno osoblje te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Opto Centru.

Ukoliko nam poklonite svoje povjerenje i odlučite nas posjetiti u Vlaškoj ulici br. 64, lijepo molimo prethodnu najavu dolaska i rezervaciju termina pregleda na broj 01 46 86544 ili  e-mail poliklinike.

o_nama.jpg

Laserska korekcija vida je u posljednjem desetljeću postala ravnopravan način ispravljanja dioptrije naočalama i kontaktnim lećama. Naši stručnjaci subspecijalisti educirani su i surađuju s vrhunskim centrima u Velikoj Britaniji, Švicarskoj i Njemačkoj. Očna poliklinika Opto centar je jedna od rijetkih ustanova u Hrvatskoj gdje na jednom mjestu možete na Allegretto Eye-Q i Intralase laserima napraviti sve najvažnije vrste klasičnih i vođenih laserskih tretmana dioptrije. Jednako visoki standardi primjenjuju se i kod operacija mrene (katarakte), ugradnji intraokularnih leća za skidanje dioptrije, aplikacije BOTOX-a i punila (fillera) te kirurških estetskih zahvata na u području očnih vjeđa i periokularnom području koji se dugi niz godina uspješno izvode u našoj poliklinici. Svi navedeni zahvati izvode se ambulantno uz prethodnu konzultaciju/pregled s Vašim kirurgom. 

Naš očni centar prepoznatljiv je i po dijagnostici i liječenju pacijenata koji imaju keratokonus i druge slične bolesti rožnice. Naročito ističemo pozitivna iskustva s Rose K kontaktnim lećama u kombinaciji s cross-linking terapijom za zaustavljanje napredovanja ovih bolesti. U našem očnom centru do danas smo kontaktne leće propisali desecima tisuća pacijenata. Značajan dio naših pacijenata nosi vrlo zahtjevne dizajne leća poput ESSENTIAL multifokalnih kontaktnih leća. Usprkos našem neprekidnom interesu za najnoviju tehnologiju, prilikom svih pregleda i operativnih zahvata naročito njegujemo osoban pristup svakom pacijentu.

OPTO CENTAR je, nakon 20-godišnjeg iskustva u proizvodnji kontaktnih leća, odlučio, kao prvi u Hrvatskoj, uvesti suvremenu tehnologiju proizvodnje kontaktnih leća pod nadzorom računala. Zbog toga smo danas u mogućnosti izraditi leće vrhunskog dizajna, udobnosti i kvalitete te ih prilagoditi individualnim potrebama naših kupaca. Leće izvozimo u zemlje srednje i zapadne Europe te Baltičke zemlje. Sve leće proizvedene u OPTO CENTRU posjeduju CE i ISO 13485:2003 certifikate.

Tvrtka Opto Stil d.o.o. zastupa i PRIMASOFT mjesečne kontaktne leće, MIRU kontaktne leće te Avizor otopine za održavanje kontaktnih leća koje koriste tisuće zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Dugi niz godina uspješno surađujemo s brojnim kabinetima za kontaktne leće i privatnim očnim ordinacijama.