Pribor i usluge

Ugradnja naočalnih leća

Naočalne leće ugrađuju se na najsuvremenijim kompjuteriziranim strojevima. Budući da se ugradnja obavlja u sklopu prodajnog prostora, omogućen Vam je neposredni kontakt sa stručnjacima koji će ugraditi leće. Ugradnja u Vaš okvir može biti gotova već za 15-tak minuta. Za zahtjevnije progresivne leće, u mogućnosti smo ponuditi najnoviji Visiooffice sustav za najpreciznije mjerenje i individualnu ugradnju vrhunskih naočalnih leća u odabrane okvire.

Popravak naočala - lotanje

U OPTO CENTRU možete dobiti kompletnu uslugu popravka ili zamjene dijelova naočala (lotanje, ravnanje, zamjena capica, skraćivanje ručkica..). Manji popravci za naočale kupljene kod nas su besplatni. Gotovo svi proizvodi koje možete kupiti u OPTO CENTRU obuhvaćeni su punim jamstvom.

pribor_i_usluge.jpg

Visiooffice 3D - za naočale s Vašim inicijalima

VISIOFFICE tvrtke Essilor je precizni sustav za mjerenje svih bitnih parametara Vaših očiju koji uključuje i trodimenzinalni prikaz rotacije svakog oka, trenutno jedinstven u svijetu. Dobiveni podaci odlaze direktno u tvornicu gdje će se izraditi tzv. eyecode progresivne leće samo za Vas. Navedene leće nose naziv eyecode zbog posebnog vodenog žiga s Vašim inicijalima koji se nalazi na svakoj pojedinoj leći. Osim 3D rotacije, izmjerit će i vaš prirodan položaj glave, točan smještaj očiju, pokrete glavom te položaj i nagib okvira u koji želite ugraditi leće.

Zbog toga će Vam ovaj uređaj pomoći, uz eyecode naočalne leće, i u odabiru drugih progresivnih leća, poput Varilux, Ipseo progresivnih leća. Tako će, primjerice, osoba s izraženim pokretima očiju u odnosu na pokrete glave dobiti i do 60% veće područje oštrog vida, dok će osoba s dominantnim pokretima glavom dobiti naočalne leće s do 30% blažim prijelazom na periferiji leće.

Osim toga, jednostavno sučelje omogućit će Vam odabir okvira koji Vam se najviše sviđa te demostrirati učinak različitih leća u zahtjevnim vidnim situacijama. Visioffice sustav je svakako najbolje što suvremena tehnologija nudi i ujedno najbolja garancija da će vrhunski proizvod dati najbolje vidne rezultate.