Automatizirana perimetrija

Automatizirana perimetrija

Pretraga vidnog polja ili automatizirana perimetrija najvažnija je funkcionalna pretraga vidnog živca. Iznimno je važna za rano otkrivanje ozbiljnih bolesti poput glaukoma (vidi: Glaukom - tihi kradljivac vida), te upalnih i drugih bolesti vidnog živca.

Humphrey-Zeiss kompjuterizirani aparat za perimetriju (mjerenje vidnog polja) predstavlja zlatni standard u dijagnostici glaukoma u svijetu. SWAP program sa svjetlom kratke valne duljine (plavi stimulus na žutoj podlozi) dokazano otkriva najranije posljedice bolesti očnog živca. Uz OCT snimanje očnih živaca, pregled vidnog polja na ovom uređaju neophodan je dio pregleda bolesnika sa sumnjom na glaukom u OPTO CENTRU.

Naručite se

Zakažite termin pregleda ili pretrage na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Pitajte doktora

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori