Što je to lasersko skidanje dioptrije?

Što je to lasersko skidanje dioptrije?

Kada više ne vidite sve lijepe detalje, a zbog dioptrije počnete doživljavati i sitne neugodnosti, tu smo za vas.
Postoje načini kako je se možete trajno riješiti. Otkrijte koji je najbolji.

Laserska korekcija vida, ugradnja leća u oko, kontaktne leće i naočale danas su potpuno ravnopravni načini ispravljanja dioptrije. Laserska refrakcijska kirurgija oka, koja se često naziva i lasersko skidanje dioptrije, laserska operacija očiju ili laserska korekcija vida, naziv je za različite postupke (napredni PRK, LASIK, LASEK itd.) kojima se dioptrija ispravlja laserskim oblikovanjem rožnice oka.

Laserska korekcija vida omogućava pacijentu život bez pomagala za vid. Izuzetan napredak u sigurnosti i točnosti laserskog skidanja dioptrije možemo zahvaliti i velikom napretku "wavefront" tehnologije u posljednjem desetljeću (vidi Allegretto Eye-Q excimer laser). Ova nova tehnologija i vrhunski stručnjaci dostupni su Vam na dohvat ruke u središtu Zagreba.

Ukoliko ste skloni aktivnijem životu ili Vam je dosadilo nošenje kontaktnih leća i naočala, već ste napravili PRVI KORAK prema rješenju.

Mi Vam možemo pomoći u sljedećem koraku u kojem ćemo utvrditi jeste li dobar kandidat za ispravljanje dioptrije laserom te koja LASIK ili PRK metoda je za Vas najbolja. Kod velike kratkovidnosti do -16.5 dioptrija možemo vam pomoći ugradnjom tzv. fakičnih intraokularnih leća. Ukoliko ispunjavate ove jednostavne uvjete, možete se predbilježiti za besplatne konzultacije ili predoperativni pregled pozivom na +3851 4686544 ili klikom na NARUČITE SE. Svakako provjerite i naše TRENUTNE POPUSTE!

OPTO CENTAR Vam može ponuditi vrhunski laserski tretman u skladu s napretkom tehnologije i s najboljim rezultatima "wavefront" laserskih tretmana prema Američkoj agenciji za hranu i lijekove FDA, naravno, uz osobni pristup svakom pacijentu. Naš kirurški tim kojeg predvodi dr. sc. Adrian Lukenda redovito surađuje s vodećim svjetskim stručnjacima za lasersku kirurgiju oka, poput pionira laserske korekcije dioptrije i crosslinking zahvata prof. Theo Seilera sa Instituta za refrakcijsku kirurgiju IROC u Švicarskoj te stručnjaka u drugim priznatim laserskim centrima u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Indiji i drugdje.

Konačan izbor, osim o Vašim željama, ovisit će i o građi i funkciji vašeg oka. Zbog toga je nužno prije odluke i svakog zahvata napraviti temeljiti predoperativni pregled oka na kojem će Vam operater objasniti koje je najbolje rješenje za Vašu dioptriju te koje su prednosti i komplikacije svake pojedine metode.