Kako staviti leće na oči?

Kako staviti leće na oči?

Kako pravilno staviti, skinuti i održavati kontaktne leće naučiti će Vas naše medicinsko osoblje u poliklinici. Kao podsjetnik ovdje smo Vam pripremili upute u pdf obliku:

Važno! Navedene upute ne mogu zamijeniti edukaciju o pravilnom postavljanju leća kao ni preporuke očnog specijalista o najboljem načinu održavanja leća u svakom pojedinom slučaju.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Naručite se

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Politika privatnosti i Uvjeti korištenja, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori