Poliklinika

Jesenske cijene lasera

720€ po oku za naprednu t-PRK površinsku metodu, 940€ po oku za Femto-LASIK metodu.

Zdravlje očiju ključno je za uspješnu lasersku korekciju vida i oporavak nakon zahvata. Zato je bitan detaljan predoperativni pregled koji u Opto Centru traje od 90 do 180 minuta te iznosi 70€.

Osim provjere dioptrije, predoperativni pregled uključuje:

  • mjerenje veličine zjenice
  • subjektivne oštrine vida
  • očnog tlaka
  • detaljan pregled prednjeg očnog segmenta
  • mjerenje debljine rožnice
  • i niz drugih postupaka

Cilj predoperativnog pregleda je prikupljanje informacija potrebnih za provođenje laserskog zahvata, ali i provjera je li pacijent uopće kandidat za lasersku korekciju vida.

Kroz cijeli postupak vodit će vas dr. sc. Adrian Lukenda

Pružajući sigurnost i povjerenje tijekom cijelog procesa, kroz postupak laserskog skidanja dioptrije vodit će vas dr. sc. Adrian Lukenda - specijalist oftalmolog s dugim iskustvom i više tisuća obavljenih zahvata laserske korekcije dioptrije, crosslinkinga rožnice, kao i drugih zahvata prednjeg segmenta oka. 

Naručite se na predoperativni pregled i saznajte jeste li kandidat za trajnu korekciju dioptrije te otkrijte koja metoda laserskog skidanja dioptrije najviše odgovara vašim očima.

Opto Centar poliklinika nudi vam vrhunske laserske tretmane dioptrije u skladu s napretkom tehnologije i najboljim rezultatima po cijeni:

Na pregled se možete naručiti:

Pitajte doktora što vas zanima prije predoperativnog pregleda

Ako imate dodatno pitanje za dr. sc. Adriana Lukendu, ispunite formular Pitajte doktora i javit ćemo vam se s odgovorom u brzom vremenskom roku.

*Posebna pogodnost za pacijente koji dolaze na operativni zahvat u našu polikliniku. Osigurali smo 3 sata besplatnog parkiranja u garaži Galleria Importanne.