Optika

Nove kolekcije naočala

Stigli su nam španjolski GIGI Studios i Woodys Eyewear te danski Orgreen Optics.

Vremena kad su dioptrijske naočale dolazile u samo nekoliko klasičnih modela daleka su prošlost. Tržište je prepuno cool brandova čija nas estetika oduševljava svakom novom kolekcijom. Potaknuti time, odlučili smo u našoj optici uvrstiti nove kolekcije tri izvanredna brenda: španjolskog GIGI Studios i Woodys Eyewear te danskog Orgreen Optics.

Španjolski GIGI Studios za ljude sa stavom

Minimalizam je i dalje u modi, a to se odražava i u dizajnu dioptrijskih naočala. Tanki okviri, čiste linije i suptilni detalji dominiraju – posebice u ponudi brenda GIGI Studios. Španjolski brend u vašu će svakodnevicu unijeti dašak suvremenog dizajna koji je prilagodljiv različitim stilovima. Jasne i čiste linije te eksperimentiranje s neobičnim oblicima okvira okosnica su nove kolekcije. Inače, GIGI Studios koristi najkvalitetnije materijale u izradi svojih proizvoda – poput acetata iz Italije, inoxa iz Njemačke, titana i beta–titana iz Japana.

Woodys Eyewear za one koji vole eksperimentirati bojama

Woodys Eyewear je španjolski brend sa sjedištem u Barceloni. Njihovi dioptrijski okviri postali su sinonim za autentičnost, visokokvalitetne materijale i zaigranu estetiku. S naglaskom na boje i detalje, Woodys Eyewear oduševit će sve one koji se vole igrati s modom, ali i one koji jednostavne lookove žele začiniti upečatljivim modelima. Naočale iz nove kolekcije dizajnirane su prema najnovijim standardima ručnog rada te licu prianjaju savršeno. Ako volite glamur i eksperimentirate s bojama – Woodys Eyewear ćete obožavati.

Orgreen Optics kao vječni izvor inspiracije

Skandinavski stil vječni je izvor inspiracije. Ako ste i vi ljubitelji istog, morate zaviriti u novu kolekciju Orgreen Optics branda. Inspiraciju za dizajn pronalaze u umjetnosti, arhitekturi i svemu lijepome što nas okružuje. Minimalizam u sinergiji s upečatljivim detaljima vašim će kombinacijama pružiti dozu sofisticiranog i statement looka. Stoga, ne libite se poigrati s odabirom efektnih dioptrijskih okvira.

Bez obzira za koji se brand odlučili, prilikom odabira naš tim pripapazit će da naočale odgovaraju obliku vašeg lica. Primjerice, okrugli okviri mogu izgledati sjajno na osobama s četvrtastim licem, dok će četvrtasti okviri naglasiti ljepotu osoba s okruglim licem. Isto tako, budite otvoreni za isprobavanje okvira koje možda i ne biste odabrali na prvu te tako nadogradite svoj osobni stil.

Vjerujemo da će vam modeli iz novih kolekcija brandova GIGI Studios, Woodys Eyewear i Orgreen Optics olakšati cijeli proces.

Vidimo se u Vlaškoj 64!