Stigao je FLEYE Copenhagen

Održivi brand uskoro će naočale distribuirati vlakovima, a ne zrakoplovima.

Svaki detalj pažljivo je razmotren, a mnoge promišljene odluke donesene su tijekom dizajniranja. Odabir materijala samo je jedna od njih. Naočale moraju biti lagane, a elementi moraju podržavati estetiku i osobnost okvira, istaknuli su iz FLEYE Copenhagena.

FLEYE Copenhagen je vodeći nišni brend u optičkoj industriji i od sada ga možete pronaći i u našoj optici Opto Centar. Misija FLEYE Copenhagen branda nije samo lansiranje dioptrijskih i sunčanih naočala, već i izgradnja smislenih veza s kupcima te naglašavanje bitnosti materijala i dizajna.

Naočale se proizvode od iznimno laganih, ali izdržljivih materijala poput beta-titana, HDCA acetata, karbonskih vlakana i drveta, odnosno od hipoalergenih materijala. Volimo reći da su FLEYE Copenhagen okviri dugotrajni. To znači da ih možete nositi sve dok vam dizajn ne dosadi, a ne zato što su se okviri slomili, ističu osnivači branda Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson i Lars Halstrøm. 

Samo jedna kolekcija godišnje

FLEYE Copenhagen ne tvrdi da je 100% održivi brand, ali su u procesu učenja zbog toga jer su svjesni koliko njihovi proizvodi utječu na okoliš. Marljivo radimo na smanjenju ugljičnog otiska kojeg ostavljamo poslovanjem.

Sada, uz široki spektar svjetski poznatih imena kao što su Pagani, Emmanuelle Khanh Paris, Saint Laurent, GIGI Studios, u optici Opto Centar možete pronaći i isprobati i novi danski nišni brand koji je, inače, rezerviran samo za najprestižnije svjetske concept trgovine. 

Vidimo se u Vlaškoj 64!

Kontakt

Poliklinika

01 46 86 544
poliklinika@opto-centar.hr
Radno vrijeme:
PON - PET: 08 - 20 sati

Vlaška 64, 10000 Zagreb

Kontakt

Optika

01 46 14 222
info@opto-centar.hr
Radno vrijeme:
PON - PET: 08:30 - 20 sati
SUB: 09 - 14 sati

Vlaška 64, 10000 Zagreb

Pratite nas