Iskustva

Ja sam oduševljena rezultatom, naprosto nemam druge riječi!

Od desete godine nosim naočale, a od prije deset godina leće. Dioptrija mi se zaustavila na -4.25 i pala je odluka za skidanje dioptrije laserskom operacijom. Za polikliniku Opto centar sam se odlučila zbog svojih dugogodišnjih pozitivnih iskustava s njima u nabavci naočala i leća.

Predoperativni pregled je bio zaista temeljit kao i konzultacije u vezi operacije. A sama operacija? Pa, zaista je teško povjerovati da ti netko može raditi nešto na oku dok ti gledaš i da ne osjećaš gotovo ništa osim zaista zanemarivog osjećaja nelagode u pojedinim trenucima, ali zaista je tako! Oporavak nakon operacije je bio brz, prva dva dana osjećala sam povremeno žarenje u očima i suzile su mi, i to je sve.

Ja sam oduševljena rezultatom, naprosto nemam druge riječi! Posebno bi zahvalila osoblju poliklinike na ljubaznosti i susretljivosti što mi je dodatno olakšalo moju odluku. Od srca HVALA!

P.s. Još uvijek mi se događa da ujutro iz navike želim staviti naočale ili leće ili ih navečer želim skinuti, i vjerujte mi zaista je prvoklasan osjećaj kad se već idućeg trena sjetim da mi više ne trebaju! Naprosto predivno!!!