Vistabel i punila za bore

Vistabel i punila za bore

Stručna primjena Vistabela-a i punila u području lica, posebno oko očiju, ne može vratiti vrijeme, ali Vam može dati osvježen i pomlađen izgled.

Vistabel je preparat toksina koji proizvodi bakterija Clostridium tetani koji se već dugi niz godina primjenjuje potkožno s ciljem privremnog opuštanja mišića oko očiju i na čelu čime se smanjuju bore na navedenom području. Estetski tretman u poliklinici OPTO CENTAR traje svega desetak minuta te je nakon tretmana moguće nastaviti svakodnevne aktivnosti. Primjenjuje se i u medicinske svrhe, primjerice kod grča mišića u okolici očiju (blefarospazam). U većini slučajeva djelovanje Vistabel-a ograničeno je na 3-4 mjeseca pa, ukoliko želite zadržavati učinak, tretman je potrebno periodički ponavljati. 

Trenutne popuste možete provjeriti ovdje. Za besplatne informativne konzultacije s našim specijalistima možete se naručiti na broj +385 1 4686 544 ili klikom na NARUČITE SE.

Naručite se

Zakažite termin pregleda ili pretrage na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu naručivanja. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu naručivanja, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Pitajte doktora

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Punila ili fileri su preparati koji se injiciraju u kožu s ciljem popunjavanja potkožnog tkiva. Naime, koža s godinama gubi svoju elastičnost i volumen što dovodi  do stvaranja bora, podočnjaka i umornog izgleda lica. Glavni sastojak punila koja koristimo u poliklinici OPTO CENTAR je hijaluronska kiselina (Volbella, Volift, Ultra 2 itd.) koja je sastavni dio našeg tijela, naročito kože, pa su i alergijske reakcije na nju iznimno rijetke.

Hijaluronsku kiselinu koristimo kako bi se popunile bore, vratio izgubljeni volumen potkožnog tkiva. Budući da hijaluron privlači vodu dolazi i do hidratiziranja kože. Rezultat je svježiji, mladenački izgled. Za održavanja novonastalog stanja tretman se mora ponavljati u razdobljima od 6 do 10 mjeseci.

Za besplatne informativne konzultacije s našim specijalistima možete se naručiti ovdje.