Estetski zahvati na vjeđama – blefaroplastika

Riješite problem spuštenih i nabranih kapaka te pomladite vaš izgled! Pomoći će vam specijalisti s velikim iskustvom u zahvatima na vjeđama.

Korekcija očnih kapaka ili blefaroplastika je operacija pomoću koje uklanjamo opuštenu kožu (dermatohalaza) i masne jastučiće (blefarohalaza) gornjih ili donjih vjeđa. Nabori ili vrećice kože na gornjoj vjeđi mogu osim estetskog uzrokovati i funkcionalne probleme te bitno smanjiti vidno polje.

Sam zahvat blefaroplastike je bezbolan jer se provodi u lokalnoj anestetiji uz pomoć anestetika koji se aplicira neposredno ispod kože. Za odličan rezultat potreban je iskusan i strpljiv kirurg - trajanje zahvata u prosjeku je oko 30 minuta po oku. Nakon zahvata preporučuje se mirovanje kod kuće. Kako bi se smanjio opseg podljeva koji su česti nakon zahvata, možete primijeniti hladne obloge.

Svakako obavijestite svog specijalista ako ste skloni stvaranju naglašenih ožiljaka, krvarenju ili uzimate lijekove protiv zgrušavanja krvi! Šavovi se vade na kontrolnom pregledu 7 do 10 dana nakon zahvata. Poželjno je u prvim mjesecima nakon zahvata nositi sunčane naočale i izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

Za besplatne informativne konzultacije s našim specijalistima o najboljoj operativnoj ili neoperativnoj metodi rješavanja problema izgleda i funkcije vaših kapaka i lica možete se naručiti na broj +385 1 4686 544 ili klikom na gumb besplatne konzultacije. Cijene tretmana u našoj poliklinici možete provjeriti ovdje.