Laboratorij za proizvodnju kontaktnih leća

Laboratorij za proizvodnju kontaktnih leća

OPTO CENTAR je jedan od vodećih proizvođača svih vrsta kontaktnih leća u Hrvatskoj. Tvrtkin današnji položaj na tržištu rezultat je 3 desetljeća iskustva u proizvodnji kontaktnih leća, kao i neprekidnog ulaganja u nove tehnologije. Kao prvi u Hrvatskoj, OPTO CENTAR je uveo suvremenu tehnologiju proizvodnje kontaktnih leća na računalno upravljanim CNC-strojevima. 

Proizvodnja se odvija na tri kompjuterizirane proizvodne linije Optoform i Polytech u strogo kontroliranim uvjetima. Izrada se odvija pod nadzorom računala čime je mogućnost pogreške zbog ljudskog faktora svedena na minimum, dok su mogućnosti izbora pravog dizajna velike.

U kolovozu 2016. godine potpisali smo i Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Europske unije za provedbu projekta „Opremanje pogona za proizvodnju kontaktnih leća“ u sklopu kojega smo dodatno osuvremenili naš proizvodni pogon.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • *Obavezna polja za unos su označena zvjezdicom. Ukoliko nemate telefon ili e-mail upišite “0”.

  • zatvori

Trebam pregled

Zakažite pregled za kontaktne leće na broj

01 4686 544

ili rezervirajte termin online

  • *Obavezna polja za unos su označena zvjezdicom. Ukoliko nemate telefon ili e-mail upišite “0”.

  • zatvori

Svaka proizvedena leća prolazi kroz stroge kontrole. Kao priznanje sustavu kontrole kvalitete naših leća OPTO CENTRU su, kao prvom u Hrvatskoj, dodijeljeni prestižni certifikati CE 0408 i EN ISO 13485:2003 za proizvodnju i distribuciju tvrdih, tvrdih plinopropusnih i mekanih kontaktnih leća.

Kvaliteta naših leća prepoznata je i izvan granica Hrvatske. Kontaktne leće proizvedene u našem laboratoriju izvozimo u zemlje regije i zemlje unutar EU-a sve do Baltika.
OPTO CENTAR je jedan od malobrojnih svjetskih laboratorija s licencom za proizvodnju i distribuciju ROSE K kontaktnih leća za keratokonus i druge posebne promjene roznice. OPTO CENTAR je dugogodišnji aktivni član Europskog udruženja proizvođača kontaktnih leća EFCLIN.