Vistabel za tretman bora

Stručna primjena Vistabel injekcija u području lica - posebno oko očiju - dat će vam osvježen i pomlađen izgled.

To nam omogućuje Botulinum toksin A -  prirodna bjelančevina koja se već dugi niz godina primjenjuje u vrlo razrijeđenom obliku u estetske i medicinske svrhe.

Vistabel je najpoznatiji preparat Botulinuma - renomiranog proizvođača Allergan AbbVie za tretman bora. Sastav Vistabela u potpunosti je identičan Botoxu koji se primjenjuje u većim dozama samo u medicinske svrhe - primjerice kod grča mišića u okolici očiju (blefarospazam). 

Vistabel se primjenjuje potkožno s ciljem privremnog i ograničenog opuštanja mišića lica kako bi se smanjile bore, posebno u području oko očiju i čela.

Estetski tretmani bora lica u Opto Centar poliklinici traju svega desetak minuta. Nakon tretmana moguće je nastaviti svakodnevne aktivnosti.

U većini slučajeva djelovanje Vistabela ograničeno je na 3 do 4 mjeseca pa je, ukoliko želite zadržavati učinak, tretman potrebno periodički ponavljati.

I drugi medicinski preparati

Danas postoje i drugi medicinski preparati Botulinum toksina koji se koriste u estetske svrhe.

Jedan od njih je i Bocouture, sve popularniji preparat Botulinuma proizvođača Merz Aesthetics koji je dodatno pročišćen od bjelančevina - čime se smanjuje mogućnost stvaranja protutijela i zadržava učinak nakon višegodišnje primjene.

Naručite se za konzultacije ili pregled i pomoći ćemo vam u odluci koji tretman i preparat je najbolji za vaše lice.