Sunčane naočale

Sunčane naočale

Sunčane naočale danas su jedan od važnijih modnih detalja koji uz estetsku ima i važnu funkciju zaštite zdravlja očiju od štetno djelovanja ultraljubičastih zraka.

Prepustite se savjetovanju naših optičara o vrsti sunčanih naočalnih leća (polarizirane i fotoosjetljive naočalne leće, sunčane naočale s dioptrijom itd.) koje će najbolje odgovarati vašim potrebama. Izbor iz NOVIH kolekcija sunčanih naočala vodećih svjetskih brandova iz naše optike kao i naočale na akciji / popustima možete naći u našem KATALOGU sunčanih naočala.

Pogledajte naše preporuke za vrhunske muške sunčane naočale Ray Ban, Serengeti, Jaguar, Tom Ford, Hugo Boss, Armani, Prada, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Gucci, Porsche design te profinjene ženske sunčane naočale Prada, Orgreen, Tom Ford, Chloe, Italia Independent, Dior, Celine, Ray Ban Bottega Veneta, Oliver Peoples i druge.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori