Estetski zahvati na vjeđama – blefaroplastika

Nabori ili vrećice kože na gornjoj vjeđi mogu osim estetskog uzrokovati i funkcionalne probleme te bitno smanjiti vidno polje. Riješite problem spuštenih i nabranih kapaka. Korekcija očnih kapaka ili blefaroplastika je operacija pomoću koje uklanjamo opuštenu kožu (dermatohalaza) i masne jastučiće (blefarohalaza) gornjih ili donjih vjeđa.

Zahvat je bezbolan

Sam zahvat blefaroplastike je bezbolan. Provodi se u lokalnoj anesteziji uz pomoć anestetika koji se aplicira neposredno ispod kože. Za odličan rezultat potreban je iskusan i strpljiv kirurg. Trajanje zahvata u prosjeku je oko 30 minuta po oku.

Koliko traje oporavak?

Nakon zahvata preporučuje se mirovanje kod kuće. Kako bi se smanjio opseg podljeva, koji su česti nakon zahvata, možete primijeniti hladne obloge. Šavovi se vade na kontrolnom pregledu 7 do 10 dana nakon zahvata. Poželjno je u prvim mjesecima nakon zahvata nositi sunčane naočale i izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.


Obratite nam se s povjerenjem za prirodan i mladolik izgled.

Posebna pogodnost: 3h besplatnog parkiranja u garaži Galleria Importanne (ulaz iz Ulice Tadije Smičiklasa) za pacijente koji dolaze na operativni zahvat u našu polikliniku (karticu validirate na recepciji poliklinike)