Dječje naočale

Dječje naočale

Rano otkrivanje slabovidnosti te pravilno propisivanje i redovito nošenje dioptrijskih naočala i kontaktnih leća u najranijoj mladosti vrlo su važni za puni razvoj vida kod djeteta. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da kvalitetne dječje sunčane naočale nisu luksuz nego najbolji način kako sačuvati zdravlje osjetljivih dječjih očiju na kumulativne učinke štetnog ultraljubičastog zračenja koji se mogu manifestirati tek mnogo kasnije u životu.

Većina vodećih svjetskih brandova danas proizvodi dioptrijske i sunčane naočale za djecu svih uzrasta. U našoj ponudi možete pronaći brandove Benetton, Tommy Hilfiger, Hello Kitty, Star Wars, Tom Taylor, Bolle, Polar, Polaroid i mnoge druge... Dođite u našu optiku u Vlaškoj 64 i isprobajte ih!

Za najmlađe i one koji se tako osjećaju pripremili smo kratki video o superjunaku Oštrovidu u borbi za bolji vid (vidi ovdje).

Ukoliko se želite zabaviti i usput naučiti nešto o obliku okvira koji bi mogao najbolje pristajati Vama ili Vašem djetetu, kliknite na naslove na donjoj traci.

Kako odabrati okvir naočala

Naočale utječu na dojam koji ostavljamo na svoju okolinu. Mogu nas pomladiti ili postarati, možemo izgledati poput učiteljice, znanstvenika, odgovorne ili šaljive osobe... Izbor okvira ovisi i o obliku lica, a kako biste vidjeli koji ste vi tip kliknite niže. 

Na kraju krajeva, perfektne naočale su uvijek one koje se Vama sviđaju! Iznimke potvrđuju pravila, a koja iznimka je najbolja za Vas savjetovat ćemo Vam u Opto Centru u Vlaškoj 64 u Zagrebu!

ovalno lice

Idealno za nošenje naočala! 

Vaše lice djeluje harmonično zbog uskog čela, blago zaokružene brade i obraza.

Isprobajte u optici OPTO CENTAR markantni ili ekstravagantni oblik okvira: Vama skoro sve pristaje!