Pribor i usluge

Pribor i usluge

Ugradnja naočalnih leća

Naočalne leće ugrađuju se na najsuvremenijim kompjuteriziranim strojevima. Budući da se ugradnja obavlja u sklopu prodajnog prostora omogućen Vam je neposredni kontakt sa stručnjacima koji će Vam ugraditi leće. Vaša ugradnja može biti gotova već za 15-tak minuta. Za zahtjevnije progresivne leće, u mogućnosti smo ponuditi najnoviji Visiooffice sustav za najpreciznije mjerenje i individualnu ugradnju vrhunskih naočalnih leća u odabrane okvire.

Popravak naočala - lotanje

U OPTO CENTRU možete dobiti kompletnu uslugu popravaka ili zamjene dijelova (lotanje naočala, galvanizacija, itd.) naočala. Manji popravci za naočale kupljene kod nas su besplatni. Gotovo svi proizvodi koje možete kupiti u OPTO CENTRU obuhvaćeni su punim jamstvom.

pošaljite upit

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

  • DA, želim da me se kontaktira na upisane podatke u svrhu odgovaranja na upit. Ovim dajem privolu Očnoj poliklinici OPTO CENTAR, Zagreb, za obradu mojih osobnih podataka iz ovog obrasca u svrhu odgovaranja na upit, prihvaćam Pravila o privatnosti i zaštiti podataka, te izjavljujem da sam na navedenoj stranici upoznat(a) sa svojim pravima u vezi zaštite osobnih podataka.

  • zatvori

Visiooffice 3D - za naočale s Vašim inicijalima

VISIOFFICE tvrtke Essilor je precizni sustav za mjerenje svih bitnih parametara Vaših očiju koji uključuje i trodimenzinalni prikaz rotacije svakog oka, trenutno jedinstven u svijetu. Dobiveni podaci odlaze direktno u tvornicu gdje će se izraditi tzv. eyecode progresivne leće samo za Vas. Navedene leće nose naziv eyecode zbog posebnog vodenog žiga s Vašim inicijalima koji se nalazi na svakoj pojedinoj leći. Osim 3D rotacije, izmjerit će i vaš prirodan položaj glave, točan smještaj očiju, pokrete glavom te položaj i nagib okvira u koji želite ugraditi leće.

Zbog toga će Vam ovaj uređaj pomoći, uz eyecode naočalne leće, i u odabiru drugih progresivnih leća, poput Varilux, Ipseo progresivnih leća. Tako će, primjerice, osoba s izraženim pokretima očiju u odnosu na pokrete glave dobiti i do 60% veće područje oštrog vida, dok će osoba s dominantnim pokretima glavom dobiti naočalne leće s do 30% blažim prijelazom na periferiji leće.

Osim toga, jednostavno sučelje omogućit će Vam odabir okvira koji Vam se najviše sviđa te demostrirati učinak različith leća u zahtjevnim vidnim situacijama. Visioffice sustav je svakako najbolje što suvremena tehnologija nudi i ujedno najbolja garancija da će vrhunski proizvod dati najbolje vidne rezultate.